Hvad er kanalisering?

Spirituel kanalisering

Kanalisering er en formidling af information, energi og kærlighed fra den spirituelle verden til den jordiske verden. Afsenderen kan være spirituelle guider, vejledere eller højerestående bevidstheder. Det kan også være dit eget Højere Selv eller i visse tilfælde, afdøde, som du er forbundet med.

En kanalisering kan hjælpe med at få perspektiv på problemstillinger, du oplever i dit liv. Ofte vil det ske ud fra et ønske om at guide dig mod dit livsformål, men det vil altid være med udgangspunkt i dine ønsker og drømme.

En kanalisering kan give inspiration, løfte din energi og give dig konkrete forslag til din videre færd.

Mine klienter oplever tit både at blive bekræftet og blive overrasket over at få vist nye mulige veje frem mod deres mål. Den spirituelle guidning er altid kærlig og konstruktiv, og ofte får du vist en vej frem gennem de udfordringer, du står med i dit jordiske liv. Det er en healende og opløftende oplevelse både for klienten og for kanalen. Forskellen mellem kanalisering og clairvoyance er at mediet KUN er kanal – der er ingen fortolkninger eller forklaringer – mediet ser ikke nødvendigvis noget som helst, men fungerer udelukkende som ’mundstykke’ for den åndelige intelligens, der kommunikerer med klienten.