Krystaller

Hvad er krystaller?

I modsætning til sten har krystaller en ordnet atomstruktur – dvs. deres struktur danner et fast, ordnet mønster.

Nogle krystaller – især kvarts – bliver brugt f.eks. i ure, computere og andet teknologi på grund af deres evne til at opsamle, lagre og videresende energi i bestemte frekvenser bestemt af deres størrelse og slibning, mens andre – for eksempel rubiner – bruges i laserteknologi, som findes i bl.a. CD afspillere, landskabsmålere og micro-kirurgiske instrumenter.

Det er grundlæggende samme evne til at håndtere energi, vi bruger, når vi anvender krystaller til krystallæsning, krystalhealing og andre former for energiarbejde med krystaller.

Energien, vi lægger ind i krystallen, er intention, og krystallens evne til at lagre og fokusere denne energi, er det der gør den til så effektivt og taknemmeligt et redskab.

Derudover har hver krystal også sin egen ’grund-energi-frekvens’, som kan hjælpe både vores fysiske krops energi og vores mentale energier, hvis vi går med dem på os eller for eksempel sover med dem tæt på os.

Krystaller har været brugt af mennesker i årtusinder – de har været værdsat både for deres smukke udseende i smykker, som værdigenstande i handel, og som energiredskaber – for eksempel blev de tit anvendt i amuletter. Enkelte – som for eksempel pyrit – har haft en afgørende rolle i menneskets historie. Pyrit kan nemlig bruges til at skabe gnister, så man let kan tænde et bål, og man kan nemt forestille sig, hvor vigtigt dette har været i en verden, hvor evnen til kontrollere ilden betød forskellen på liv eller død.