Nyhedsbreve

Endelig er der nyt fra vestfronten 😊

Som nogle af jer måske allerede ved, har jeg fået et vink med en vognstang om at komme i gang for alvor med mine spirituelle aktiviteter.

Jeg blev sagt op på mit tidligere arbejde pga. manglende elevgrundlag, og siden da har det bare taget fart med det arbejde, jeg jo egentlig også meget hellere vil beskæftige mig med.

Her i efteråret kan du finde mig på messer rundt om i regionen – og en enkelt lidt længere væk – jeg har lige være på messe i Silkeborg og først i september er der messe i Skive. I oktober tager jeg for første gang med på messe i Odense, og i november er der sørme messe igen – denne gang i Thisted. Så er der lige julepause, hvorefter den årlige messe i Viborg løber af stablen i januar. Jeg sætter links ind til messerne sidst i nyhedsmailen.

Udover messerne er der også sket det utroligt positive, at jeg er kommet med i et netværk af skønne kvinder med kreative og alternative evner her i Spjald og omegn. Derigennem er jeg blevet en del af ’Terapeuterne’ i Spjald, der har åbnet klinik 1/6 og har nydt stor succes lige siden. Indrømmet, jeg er den mindste del af partnerskabet 😊 men jeg er meget glad for at kunne være en del af dette fantastiske projekt! Link til klinikken ligger nederst i mailen. På klinikken afholder jeg meditationsaftener hver anden tirsdag, og jeg har planer om at starte et ekstra kanaliseringshold op (udover det, jeg har i Struer) samt et helt nyt projekt, jeg sætter i søen. Dette kommer til at hedde ’Lys i dit Liv’ og vil være et spirituelt selvudviklingsforløb over 5 søndage i løbet af efterår/ vinter 23-24. Der vil være to gæsteundervisere (Jette Ulrich og Lykke Lhasa), som vil lave oplæg om hhv. ’Hjerternes Energi’ og ’Fred’ som temaer. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om forløbet ved at følge det link, jeg lægger ind nederst i nyhedsbrevet.

Jeg fortsætter selvfølgelig også med meditationsaftenerne hver anden mandag hos Hanne i Struer – vi er lige startet op her 4/9 kl. 19.00 som vi plejer 😊 Alle er velkomne!

Så har jeg jo også – igen, igen – været i England på Arthur Findlay College på kursus. Denne gang omhandlede hele ugen forskellige aspekter af trance, og jeg fik åbnet mine øjne for trance­healing. Dette er et område, jeg i den kommende tid vil forsøge at bevæge mig ud i; jeg føler, det kalder. Det er tid.

Endelig er der krystallerne – de kære, skønne, fantastiske krystaller, der hjælper mig og mine klienter med at fokusere og transformere energierne. De assisterer ved meditationer, ved healinger, ved kanaliseringer – ja, de er med overalt. I weekenden var jeg til stenmesse i Vissenbjerg på Fyn, og ja, det blev lidt dyrt 😊 Men krystallerne er en voksende del af mit virke, og skal der formidles krystaller ud til nye, glade ejere, ja så skal der jo også købes nogle ind. En total win-win situation 😊

Afslutningsvis vil jeg lige minde om, at du jo har mulighed for at abonnere på kanaliseringer hos mig. For kun 79,- om måneden kan du få 3 gratis kanaliseringer i løbet af et år (løbende 12 måneder) samt mulighed for 2 mere til halv pris. Det er faktisk et røverkøb 😊 Prisen vil også blive sat lidt op på et tidspunkt, men i hvert fald 2023 med, bliver den, hvor den er. Jeg har ikke frygtelig mange abonnenter endnu, men dem jeg har, er glade for det! Læs mere på hjem­me­siden www.spirituelkanalisering.com

Links:

Terapeuterne i Spjald: https://terapeuternespjald.dk/om-terapeuterne/

ETOS messer https://etoshelsemesser.dk/vores-messer/

Messe for Alternative og Sanselige Oplevelser https://www.facebook.com/groups/600987220431387

Lys i dit Liv: https://www.facebook.com/events/192733907152451/?ref=newsfeed

Leave a Reply